Conjugarea femeilor in limba romana

Din categoria: “Cu biciul inainte!” sau “Daca aveti treaba pe Facebook, mai bine,lasa.”

Definitii:

Timp: un concept specific uman cu veleitati de adevar absolut si existenta masurabila pe toate partile. Alte specii mai putin inteligente spun ca timpul nu exista.
Verb: parte a limbajului uman ce exprima o actiune. Exprimarea este insa pur orala, fara prezervativ. Adesea necesita protectie a urechilor mai mult decat cu dopuri.
Femeie: PLF (Programmable Life Form), femela vertebratelor umane, cu potential excelent de creatie si iubire fizica si spirituala. S-au efectuat numeroase drafturi, proiect in curs de dezvoltare.
Conjugare: actiune dupa care se modifica partea conjugata in functie de anumiti factori.

Timpul prezent: femeia esta savarsita in momentul vorbirii.
Exemplarele de azi s-au dovedit a fi defectuoase si toxice pentru propria lor natura si mediul inconjurator, inclusiv pentru exemplarele masculine.
Cercetarea continua.

Timpul trecut: Ii avem pe clasicii Iggy (el) si Oggy (ea) intr-o pestera unde Iggy si acum regreta c-a invatat-o pe Oggy limbajul articulat. Trasul de par nu e decat forma rudimentara si foarte eficienta de Disciplina si Comunicare. Pana in acest moment nu se inventase cuvantul “violenta”, era doar supravietuire si placere. Somn, vanat, mancare,sex, “Rooaoarrr”,,AAAuuu”, “UUuuuuu”! Liniste, greierasi si roua diminetii. Perfect.
Astfel,primul om de stiinta, Iggy, ajunge la concluzia ca nu poti stabili un sentiment de superioritate in cineva decat daca a pre existat un sentiment de inferioritate.
Iggy se apuca inapoi de treaba. Urmeaza treptele de mai jos.

Imperfect: Aici am avea femeia din trecut fata de momentul vorbirii, dar neterminata.
Imperfectul e minunat,nu vrem sa ajungem la forma definitiva a femeii,ea e un Mister (Gentleman sau Himera, dupa convenienta).
Imperfectul vine cu o serie de probleme de raportare la proriul gen. Femeia e confuza.
Ea (?) a avut ideea de trilioane de dolari (la propriu si figurat) ca genul unei persoane sa nu mai fie un fapt stiintific, ci un concept social. Astfel e posibila si egalitatea intre sexe. Inca nu se stie ce inseamna asta dar se cere cu fervoare!

Perfect compus: Lasata nesupravegheata, femeia se complica.
Antropologii inca studiaza mutatia genetica responsabila de imboldurile aprinse ale femeii de intelectualizare si moralizare a datelor stiintifice.
Cineva trebuie sa fie de vina pt ca el are un XY iar ea XX. O sticla cu votca infinita? Vreau doua! ca sa-l citam pe Mo, erou national.

Perfect simplu: Perfectul simplu exprima o femeie realizata in trecut si terminata de curand.
Se confirma oficial faptul ca femeia a preluat comanda! Se considera perfecta si terminata in acelasi timp! Iar asta cu acceptul tacit al masculului.
Alerta-Alerta! Capitan! Unde esti?

Mai mult ca perfect: exprima o actiune trecuta, terminata inaintea altei actiuni trecute.
O bresa in legatura timp-spatiu ne-o arata pe femeie ca muza a barbatului. Cred ca acesta e timpul ideal de a o conjuga. Iar. Si din nou.
Uneori aleg sa raman in acea bucla a infinitului unde a visa e frumos si creativ, nu iresponsabila pierdere de vreme.

Timpul viitor: Femeia este facuta dupa momentul vorbirii.
In cazul in care Capitanul ramane prea mult printre sirene,ne ducem ..in larg cu totii. In acest moment, Capitanul a devenit Mesia.

(Offtopic: exista oare vreun protocol al umanitatii de recunoastere si intampinare a acestui caracter? Adica, amprente, profil, CV, Fb…
doar o curiozitate ateista.)

Viitor anterior: o femeie care se va infaptui inaintea altei actiuni viitoare
Femeia cica va fi invatat pana acum (intr-o maniera superioara inteligentei artificiale) si accesorii de caracter gen: modestie, taci din gura, naturalete, barbatul nu e bou, unicornul nu mai exista, respect. Fantezia e tot ce-ti ramane. Cum ar fi a mea,sa domin gemeni, gen Fratii Kray 😉
Va continua…

Nota autorului: cuvant cheie imperios de retinut din tot articolul: PLF (Programmable Life Form)
Gandeste-te la ce inseamna. Si continua…Si da-i atentie si mai multa. Cam o zi, sau macar cat te-ai uita la ultimele tweets.
Articolul asta te conjuga si pe tine, Capitane!

by Lilith