Despre mine

Eleganta. Perversa

Duc o viata la care altii doar viseaza.
Imi place sa domin iar demonii mei cauta parteneri de joaca. Ai tai ce fac?

Nu am absolut nici o morala insa tin la etica!

Experta in arta BDSM-ului, Mistress sau si mai simplu, Lilith, fac asta cu entuziasm maxim. BDSM Romania e un proiect personal si ma bucur sa vad ca sunteti atat de dornici sa incercati!

La 38 de ani am deja un job ce imi aduce satisfactii complete pe toate planurile, partea de erotic e un moft si un rasfat personal. Nu ma intalnesc cu oricine, deci da, fac discriminari. Daca esti lipsit de respect si maniere de baza, cu siguranta nu putem cladi amintiri frumoase impreuna. Nici daca ai un IQ < 70.

Am 1,72 m, 54 kg, sani mici, picioare lungi, sa le ajungi! :) O femeie foarte simpla de altfel, fara drame si complexe majore, o foarte placuta companie chiar si in afara scenelor intense, inca ma detoxific de crestinism si ma axez pe toate caile ce duc spre fericire si liniste.

BDSM-ul este un stil de viata pentru mine, nu doar inca o profesie aleasa. Am experienta si pregatire in domeniu, eroticul de calitate este o arta, intr-adevar. Iubesc fetish-ul, lucrurile kinky, tot ce e erotic si stimuleaza simturile placerii. Am un caracter usor spre greu dominator, depinde de persoana care ma contacteaza. Indiferent ca esti un bun cunoscator al BDSM-ului sau doar un vanilla curios, te vizitez cu placere. O atitudine si carisma frumoasa sunt mult mai sexy decat un corp bine facut asa ca te rog sa fii tu insuti cand imi scrii. Crede-ma, esti mai frumos decat te crezi!

Sexul e un lucru absolut minunat insa o Mistress nu e iubita/sotia ta sa ii ceri asta. E o autoritate careia tu alegi de bunavoie sa te supui si sa te predai deliciilor erotice prin care ea te poarta, te chinuie si rasplateste cum considera ea de cuviinta.
PRETURILE le gasesti aici. PENTRU CE PLATESTI, citeste aici.

About Me:

Elegant. Filthy.
I lead a life others dream about. Professional in the BDSM domination art and Fetish World’s kinks.

I’m 38 years old, 172 cm/ 5.6 feet, 54 kg/ 119 lbs, small tits, your fantasy Teacher for the night with the main task of expanding your sexual horisont.

Please contact me with basic manners and an IQ over 70.  Be yourself otherwise, it’s always the best you can be, everyone else is taken!
I’m a rebel Mistress with no morals,only high Ethics I care a lot about!
I gave up using smartphones so I’m to be found only by calling me directly or SMS.
PRICES  are to be found in here. I love whatever is outside the box so if you have something in mind, give me your fantasy.

 

profile pic