About

(ENGLISH VERSION BELOW)

PRETURILE le gasesti aici.

PENTRU CE PLATESTI, citeste aici. 

 

Experta in arta BDSM-ului, Mistress sau si mai simplu, Lilith, fac asta cu entuziasm maxim.
La 36 de ani am deja un job ce imi aduce satisfactii complete pe toate planurile, partea de erotic e un moft si un rasfat personal. Nu ma intalnesc cu oricine, deci da, fac discriminari. Daca esti lipsit de respect si maniere de baza, cu siguranta nu putem cladi amintiri frumoase impreuna. Nici daca ai un IQ < 70.

Am 1,72 m, 54 kg, sani mici, picioare lungi, sa le ajungi! :) O femeie foarte simpla de altfel, fara drame si complexe majore, o foarte placuta companie chiar si in afara scenelor intense, inca ma detoxific de crestinism si ma axez pe toate caile ce duc spre fericire si liniste. Intamplator (ca nu te incurajeaza nimeni ca femeie sa faci asta) am observat ca cea mai buna cale e sexualitatea, explorata cu respect si cunostinte din multe alte domenii decat porno,chiar asa. Asa se naste o femeie naturala si BDSM-ul e un vehicul destul de bun pentru asta. Pentru ca am inceput demult aceasta calatorie AZI stiu, in sfarsit, sa aduc doar bucurii in viata unui barbat,chiar si pentru cateva ore. Sunt o femeie solara, fericita, implinita. Te rog, nu incerca sa imi schimbi viata :)

Nu am absolut nici o morala insa tin la etica!

BDSM-ul este un stil de viata pentru mine, nu doar inca o profesie aleasa. Am experienta si pregatire in domeniu, eroticul de calitate este o arta, intr-adevar, nu e ceva superficial, cum cred maimutele de astazi. Inainte de orice religie monoteista se venera sexualitatea noastra, ca prima sursa de viata. Nu s-a schimbat nimic, doar izvoarele cunoasterii, si ele nu vin de la prieteni iubitori. Iubesc fetish-ul, lucrurile kinky, tot ce e erotic si stimuleaza simturile placerii. Am un caracter usor spre greu dominator, depinde de persoana care ma contacteaza. Indiferent ca esti un bun cunoscator al BDSM-ului sau doar un vanilla curios, te vizitez cu placere. O atitudine si carisma frumoasa sunt mult mai sexy decat un corp bine facut asa ca te rog sa fii tu insuti cand imi scrii. Crede-ma, esti mai frumos decat te crezi!

Ce imi place sa fac/ofer: Imi plac jocurile mintii, eroticul, imi place sa ma joc cu cu corpul tau si sa il posed asa cum vreau (limitele sunt stabilite impreuna in prealabil), ador ball busting, tease&denial, bondage, latexul, schimb de roluri ,role/dommination play,pet play, anal play, orgasm fortat, tortura erotica, biciuire, disciplina, tocurile inalte pe fesele tale, etc.

Ce NU ofer: jocuri uro, scato, curent electric, ace. Sexul e un lucru absolut minunat insa o Mistress/Stapana nu e iubita/sotia ta sa ii ceri asta. E o autoritate careia tu alegi de bunavoie sa te supui si sa te predai
deliciilor erotice prin care ea te poarta, te chinuie si rasplateste cum considera ea de cuviinta. Orice fel de contact sexual e absolut la latitudinea si dorinta ei, ca parte a dualitatii si jocului BDSM. Pentru ejaculari si penetrari superficiale nu apela la mine, nu vii pentru un orgasm de 5 secunde, vii pentru o STARE DE ORGASM CONTINUA.

Eu sunt in Constanta insa in limita timpului disponibil ma deplasez in Bucuresti si Brasov pentru a petrece o noapte intreaga impreuna. Imi scrii sau ma suni sa ne intelegem pentru o seara, apoi astept pe email confirmare rezervare hotel. Te astept!
PRETURILE le gasesti aici. PENTRU CE PLATESTI, citeste aici. 

About the Mistress:
        Lifestyle Mistress gone PRO, here to make your balls throb for hours. With kink, love, passion and perversion, red , hot lips and skilful hands I’ll torture and tease your desires to extreme. So if you ever were afraid of “that” BDSM pain you’ve heard of, you just discovered it’s not all in the whips and chains! In my chains you’ll find rather freedom! I’ll make you BEG for a release, not at all in hurry to make you cum but EAGER TO PROLONG your sweet sufferance. You can never be ready for a meeting with me but sure thing, you must got the balls to try.
I’m 36 years old, 172 cm/ 5.6 feet, 54 kg/ 119 lbs, small tits, your fantasy Teacher for the night with the main task of expanding your sexual horisont.
Please contact me with basic manners and an IQ over 70.  Be yourself otherwise, it’s always the best you can be, everyone else is taken!
I’m a rebel Mistress with no morals,only high Ethics I care a lot about!
PRICES  and location are to be found in here. I love whatever is outside the box so if you have something in mind, give me your fantasy.
WHAT YOU’RE PAYING FOR in “What you seek is seeking you”.
profile pic